Van der Veen Keukens

Uw keuken

Er zijn veel zaken waarover nagedacht moet worden als u een nieuwe keuken wilt aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan de stijl: gaat u voor een moderne keuken of past een landelijke keuken beter bij u? En welke apparatuur heeft u nodig? Allemaal vragen die we bij Van der Veen Keukens en Sanitair graag samen met u beantwoorden. Het gaat namelijk niet alleen om een nieuwe keuken, het gaat om úw droomkeuken.

Uw badkamer

Ook bij de aanschaf van nieuw sanitair zijn er veel zaken om over na te denken. Welke stijl past bij me, wil ik een bad of enkel een douche en wat voor soort tegels passen hierbij? Om deze vragen te beantwoorden, denken we bij Van der Veen Keukens en Sanitair graag met u mee. Uw nieuwe badkamer moet namelijk volledig aansluiten op uw wensen en eisen.

Advies waar u wat aan heeft

Dankzij ruim 45 jaar ervaring weten we bij Van der Veen Keukens en Sanitair dat iedere keukenwens en iedere woning anders is. Samen met u gaan we op zoek naar een passende keuken die naadloos aansluit op uw interieur. Goede informatie en helder advies is hierbij onmisbaar. We benoemen niet enkel de voordelen, maar ook de nadelen van verschillende keukenopstellingen. Hiermee komen we samen tot een creatief en passend ontwerp voor ieder interieur.

3D-cinema

Een droomkeuken in uw hoofd hebben een ding, het visualiseren is vaak lastiger. Daarom kunt u bij Van der Veen Keukens en Sanitair gebruik maken van ons keuken-tekenprogramma. Hierin kunt u droomkeuken helemaal vormgeven zoals u wilt. Vergelijk bijvoorbeeld verschillende keukendeuren, kranen of werkbladen. Of kies de juiste positie voor de gewenste apparatuur. Het voordeel hiervan is dat u in een oogopslag ziet wat de voor- en nadelen zijn van verschillende keukenopstellingen, zodat u altijd de beste beslissing kunt maken. En om de keukenervaring nog levender te maken, kunt u uw ontwerp bekijken in onze 3D-cinema.

Vakkundige plaatsing van uw keuken

Wanneer u helemaal overtuigd bent van uw nieuwe keukenontwerp, maken we een afspraak voor de montage. Vaak een spannend moment, met in uw hoofd de meest gestelde vraag: hoe ziet mijn keuken er in het echt uit?

Dankzij onze professionele en vakkundige werkwijze hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw droomkeuken wordt vakkundig gemonteerd en we gaan niet eerder weg dan dat alles werkt en u tevreden bent.

“Keuken ideeën worden werkelijkheid bij Van der Veen Keukens”