Tegels

Wand- en vloertegels bestaan er in alle soorten en maten. Om u alvast op weg te helpen, biedt Van der Veen Keukens en Sanitair een groot assortiment tegels aan waarmee u een goede basis legt voor uw keuken of sanitair.

Juiste basis

De uitstraling van uw keuken of badkamer wordt voor een groot gedeelte bepaald door de juiste tegel. Bij Van der Veen Keukens en Sanitair bent u dan ook vrij om uw eigen stijl te creëren. Kiest u bijvoorbeeld voor een stijlvolle en tijdloze badkamer met witte tegels op de wand? Of gaat u voor een robuuste, industriële look met grote, zwarte tegels?

Inspiratie

U kunt wand- en vloertegels eindeloos combineren. Zo passen donkere, natuurstenen tegels goed bij een stortdouche of een houten badmeubel. En tegelplinten of steenstrips zorgen voor een natuurlijke afwerking.

Om nog meer inspiratie op te doen, verwelkomen we u graag in onze showroom. Hier kunnen we u meenemen in de wereld van de tegels en samen een passend ontwerp maken voor uw woonkamer, (bij)keuken, badkamer, toilet of terras.

Monstertegels

Uiteraard is het mogelijk om een aantal monstertegels mee naar huis te nemen. Zo kunt u goed de werkelijke kleur bepalen en kijken of de tegels passen bij uw interieur.

Inmeten van de tegels

Bij Van der Veen Keukens en Sanitair gaan we professionaliteit, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit. Indien u een keuze heeft gemaakt voor een type tegel, dan maken we een afspraak om alles in te komen meten. Hiermee voorkomen we onduidelijkheden bij uw bestelling en besteld u nooit teveel tegels.

Meer informatie

Blijft het toch lastig om de juiste vloer- of wandtegel te kiezen? Of bent u nieuwsgierig naar een creatieve oplossing? Bel dan 0516-520720 of maak een afspraak.