Gemakkelijk vacumeren met Quva

Wat ons betreft een geweldig innovatief apparaat om zo het gemak van vacumeren naar huis te halen. De Quva kan op een strakke manier weggewerkt worden in het werkblad van de keuken en maakt vacumeren mogelijk voor iedereen.  

Wat is vacumeren?

Met een vacumeerapparaat, zoals de Quva, kunt u voedsel onder vacuüm verpakken. De letterlijke betekenis van vacuüm is ‘zonder lucht’, bij het vacumeren wordt dus alle lucht uit een verpakking gehaald.

Hoe ziet de Quva eruit?

De Quva is mogelijk in twee verschillende kleuren. Voor de stoerdere keukens kan er voor een mat zwarte afwerking gekozen worden. Naast de zwarte optie is ook de RVS variant mogelijk voor een elegante en tijdloze uitstraling.

De voordelen van vacumeren met Quva

  • Ingrediënten blijven langer goed. Door uw vlees, vis, gevogelte, schelpdieren en groenten vacuüm te verpakken kan het soms tot wel 3 keer langer bewaard worden. Ook gedroogde vruchten, zoals bonen, noten en granen blijven onder vacuüm langer vers. Tot slot is uw eten ook veel sneller bevroren als u eerst vacumeert.
  • Marineren in slechts 10 minuten. De speciaal ontworpen Quva containers, gecombineerd met de Quva Marinate Mode maken het mogelijk om binnen tien minuten te marineren.
  • Sousvide koken als nooit tevoren. Er gaat niets boven een mals stuk vlees of vis waarbij alle natuurlijke smaken en sappen bewaard zijn gebleven tijdens het bereidingsproces. Door de Quva te gebruiken kunt u namelijk ook sousvide koken, in combinatie met een stoomoven van Neff heeft u nog nooit zo lekker gegeten uit eigen keuken.
  • Wijn blijft op smaak.​ Weekend voorbij? Geen zorgen, de Quva zorgt ervoor dat uw geopende wijnfles nog dagenlang goed is.​

Bent u benieuwd naar dit apparaat en wilt u hier nog meer over weten? Maak een afspraak of kom langs in onze showroom om de Quva te ervaren.