Inbouwkranen van Hansgrohe

Bij Van der Veen Keukens en Sanitair dragen we kwaliteit hoog in ons vaandel. Het is dus niet voor niets dat ons badkamerassortiment bestaat uit hoogwaardige kwaliteitsproducten. Een onderdeel daarvan zijn de inbouwkranen van Hansgrohe, bekend om hun unieke vormgeving en duurzaamheid.

Hansgrohe inbouwkranen

Hansgrohe produceert al sinds 1901 topproducten voor badkamers en toiletten en staat vooraan op het gebied van innovatie, design en duurzaamheid. Het merk staat vooral bekend om hun (inbouw)kranen, welke zijn ontworpen voor ieder type ruimte en stijl. Het maakt dus niet uit of u een design, landelijke of minimalistische badkamer heeft.

De inbouwkranen van Hansgrohe kenmerken zich vooral door:

  • Duurzaamheid, dankzij het gebruik van hoogwaardig materiaal;
  • Unieke vormgeving, zodat er voor iedere badkamer een passende kraan te vinden is;
  • Optimaal comfort, door de ergonomische vormgeving;
  • Waterbesparing, dankzij de intu├»tieve bediening.

Duurzaam en comfortabel

Met het sanitair van Hansgrohe maakt u van uw badkamer een duurzame en comfortabele plek. Bij Van der Veen Sanitair hebben we een groot assortiment van de badkamerproducten van Hansgrohe. Laat u inspireren en verrassen in onze showroom door de vele sanitaire mogelijkheden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de inbouwkranen van Hansgrohe? Of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden voor uw badkamer? Bel dan 0516-520720 of stuur ons een bericht.