Een massief houten keuken

Massief houten keukens zijn verkrijgbaar bij Van der Veen Keukens. Dit type keuken bestaat uit massief houten elementen, waarbij niet alleen de buitenkant van hout is, maar ook de binnenkant van de kasten. Deze robuuste keukenstijl geeft een warme uitstraling uit de warmte en is erg populair.

Kenmerken van een massief houten keuken

Een massief houten keuken kenmerkt zich door:

  • Een stoere en onverwoestbare uitstraling, wat uitnodigt tot het maken van ‘zware’ gerechten;
  • Een warme sfeer, waarin echt geleefd wordt;
  • Combinatiemogelijkheden met moderne en landelijke elementen;
  • Het feit dat u een unieke keuken hebt waarvan er geen identieke bestaat.

Voorliefde voor hout

De massief houten keuken is momenteel erg populair, vanwege de natuurlijke en robuuste uitstraling. Het geeft uw woning direct karakter en een stoere look en nodigt u uit om ‘zware’ vleessoorten als wild en biefstuk te maken. Daarnaast is massief hout een product wat erg goed gecombineerd kan worden met moderne en landelijke elementen, zodat u nog meer keuzevrijheid heeft.

Belangrijk is wel om uw massief houten keuken goed te onderhouden en het hout te voorzien van een beschermende toplaag. Daarnaast is het van belang om tweemaal per jaar de keuken te oliën, zodat u jarenlang kunt genieten van uw keuken. Wilt u hier meer over weten, maak dan een afspraak met een van onze deskundige adviseurs.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de massief houten keukens van Van der Veen Keukens of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel dan 0516-520720 of stuur ons een bericht.