De houten keuken

Houten keukens zijn verkrijgbaar bij Van der Veen Keukens. Doordat dit type keuken lichte verschillen in kleur en structuur bevat, creëert u een karakteristieke en ‘puur natuurlijke’ uitstraling in huis. Bovendien zorgt hout voor een natuurlijke schoonheid door het daglicht dat op natuurlijke wijze wordt gereflecteerd in uw keuken.

Kenmerken van een houten keuken

Een houten keuken kenmerkt zich door:

  • Een degelijke uitstraling, waardoor het ook vaak robuuste keukens worden genoemd;
  • Fraaie afwerkingen, zoals handgemaakte details en dikke keukengrepen;
  • Een nostalgische en natuurlijke sfeer;
  • Combinatiemogelijkheden met andere materialen, zoals steen.

Hout leeft

Omdat hout een natuurlijk materiaal is en geen enkele boom dezelfde nerven heeft, krijgt u een unieke keuken. Omdat het materiaal ‘leeft’, kan de keuken door de jaren heen veranderen door de invloed van zonlicht en lichter worden. Belangrijk is dan ook om uw houten keuken goed te onderhouden en het hout te voorzien van een beschermende toplaag. Daarnaast is het van belang om tweemaal per jaar de keuken te oliën, zodat u jarenlang kunt genieten van uw keuken.

Kunststof prints

Wilt u minder onderhoud hoeven plegen aan uw keuken, dan is een kunststof houtprint de oplossing. Ze zijn niet van echt hout te onderscheiden met als grote voordeel dat ze gemakkelijk schoon te houden zijn, minder beschadigen en voordeliger zijn in aanschaf.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de houten keukens van Van der Veen Keukens of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel dan 0516-520720 of stuur ons een bericht.